Londen Eye prijs

Wat is Londen Eye:

Voor de mensen die niet bekend zijn met de Londen Eye, dit is een enorm reuzenrad van 135 meter hoog. Een ritje duurt 30 minuten en zullen 1 van de indrukwekkendste 30 minuten uit uw leven zijn!

londen eye prijs

De Londen Eye prijs:

De Londen Eye prijs voor volwassenen is 22.80 euro. De Londen Eye prijs voor kinderen is 11.80 euro. De Londen Eye prijs voor een Fast-Track ticket is 36 euro. Mijn ervaring is dat het hier erg druk is en dat de Fast-Track ticket de beste koop is.

Zoals eerder gezegd is De Londen Eye prijs voor een Fast-Track ticket 36 euro, maar hiervoor hoeft u nergens in de rij te staan. Enkel om uw e-ticket in te wisselen voor het originele ticket. De rit in de London Eye is vooral een aanrader als het donker is!

De stad Londen is zo mooi verlicht dat dit echt een lust voor het oog is. Overdag is deze rit ook erg mooi, dan zie je pas echt goed hoe massaal en groot de stad Londen eigenlijk is, qua skyline en bezienswaardigheden moet Londen eigenlijk amper onderdoen voor andere wereldsteden als New York, bijvoorbeeld. Staat er een reis naar Londen gepland ? Bezoek The London Eye!!

london eye prijs