Londen Eye tickets

Wie naar Londen reist en deze traditionele stad wil beleven, kan niet om Londen Eye heen

Een 135 meter hoog reuzenrad dat, tegenover de Houses of Parliment, op de zuidelijke oever staat van de Theems. Het Millenium Wheel (zoals het oorspronkelijk werd genoemd) werd door Britih Airways aan het Britse volk geschonken ter gelegenheid van de Milleniumfeesten 1999-2000.

Londen Eye Tickets

Londen Eye tickets kopen

Jaarlijks schaffen miljoenen mensen zich een Londen Eye ticket aan en genieten van een ritje met het rad en de prachtige uitzichten die men van daaruit heeft. Waar zijn die Londen Eye tickets te koop en wat kosten die? Koop je Londen Eye tickets ter plaatse, dan betaal je tot wel 20% meer dan wanneer je ze online koopt. Bijkomend voordeel is dat je niet hoeft aan te sluiten bij de lange rijen aan de kassa’s.

London Eye TicketsDe prijzen van Londen Eye tickets online zijn: Voor een volwassene (16+) vanaf €20 tot €43 per persoon, per rit van 30 minuten. Wilt u het ritje opleuken met een glas champagne, of twee ritjes aaneengesloten een heuse wijn- of chocoladeproeverij? Ook dat kan geregeld worden. Prijskaartjes van €35 tot €52 per persoon.

Wilt u genieten van het uitzicht over Londen zowel overdag als ’s avonds dan koopt u een kaartje voor 2 ritjes voor €27,50. Kinderen onder 4 jaar kunnen, voor de normale ritjes, gratis meedraaien. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 15 jaar krijgen, uitsluitend voor het goedkoopste standaardkaartje, 30% korting.

Speciale gelegenheden

Naast de ‘normale’ Londen Eye tickets kun je ook een hele gondel afhuren. Leuk voor een romantisch ritje met zijn twee (!), een kinderfeestje of een bedrijfsuitje. Ook heel wat organisatoren van feestjes kiezen voor de gondelhuur als een leuke optie. Kosten €375 tot €575 Ben je voornemens om heel dikwijls met het rad rond te gaan draaien? Dan is wellicht een jaarpas (vanaf €100) zinvol en goedkoper!